:)

Jobbelijobbelijobb.
Fick löneförhöjning idag. Heja mig. Sitter och firar med min veganmat och dricker te utan sötningsmedel med mina underbara kollegor. Måste få skryta lite med att jag är lite duktig ändå, om jag lyckas hålla mig till detta. Återkommer senare om hur jag kommit fram till min diet. Tipsa er om ni också vill testa :)
 
Hoppas solen skiner på er.
 
(look at those mixed summerfeelings; shorts och mössa)

SUNday.

Jaha.. idag skulle jag hem till lilla ida och färga mitt och hennes hår. Hur blev det med det? Ingenting. Vaknade helt snurrig och illamående idag igen och var tvungen att ställa in. På eftermiddagen började jag må bra igen och då åkte jag och maya och mamma och köpte glass och gick till standen. Sedan träffade vi theo och handlade massa nyttig skit. Olika former av ingefära och sojamjölk och vitkål och frön och bönor och grejer. Nu jäklarns; byta diet! Inget mer kött och vete och socker för mig iallafall.

Hoppas ni har haft en solig dag, puss.

 

Piknikpremiär.

Åh mitt huvud. Vilken sekund som helst kommer det öppnas och virvla ut en tornado här. Vet inte vad det beror på, känns som att mitt balanssinne har haft en lite för vild lördagkväll, i hemlighet. Nivet när man ska lägga sig ner efter att ha druckit några för många öl, så känns det hela tiden.

Aja, idag premiärpiknikade jag och tove iallafall världens mysigaste piknik. Sen nu på kvällen har jag mått skit. Hoppas det hjälper med sömn så jag kan åka till ida imorn och färga hår. ❤ Natti!


Allt möjligt.

Alltså fan vad sur jag blir. Får inte min lönespec. Har suttit och kollat ut genom fönstret varje dag här nu för att se när brevbäraren kommit och sedan rusat ut och kikat: ingenting där. Älskar att få lönespecen, det är som att fylla år varje månad. Men ja' ä inte bitter..
 
Ensam hemma och då kan jag lyssna på James hur mycket och hur högt jag vill. Och sjunga massa falskt jättehögt. Så tråkigt att ha en favoritartist som resten av familjen avskyr. Får lyssna i smyg. Och sen ska jag kolla på Girls på stora tvn, kan jag inte heller göra med familjen hemma. Blir ofta awkward då, heh.
 
Btw, lyssna på dethär.
 
 
Jädra geni den där. 
och nr..

4 michael jackson
5 n sync
9 frank sinatra
10 metallica
12 the doors
13 run dmc
15 red hot chili peppers
20 john mayer

.. är ju sinnesjukt bra.


favorit..

...rum i huset? Måste väl ändå bli mitt rum, där finns sängen. och gitarren.

 

…parfym? D&G no. 3 eller all sorts bra killparfym. Blir helt snurrig.

 

…månad? September. det är sensommar, benen är bruna och jag fyller år.

 

…blomma? Rosor. De är så himla fina som tatueringar.

 

 

…glass? Hasselnöt eller cookie dough. eller calippo cola (hej laktosintollerant)

 

…bok? Hungerspelen tror jag faktiskt.

 

…film? Sweeney Todd och Just Go With It

 

 

…TV-program? Girls eller New Girl.

 

…musik? sånt som svänger.

 

…artist/grupp? James Arthur måste jag väl ändå säga. Trots att jag har så många.

 

 

…låt? of all time?

 

 

 

…djur? katt.

 

…mat? potatis. klyftpotatis, potatisgratäng, spansk saltkokt potatis, pommes, chips, färskpotatis, you name it; i like it.

 

…dryck? vatten efter ett svettigt styrkepass. annars är baileysdrinken på Teneriffa mitt allra finaste dryckesminne.

 

…godis? kindermaxi och tutti frutti passion.

 

…frukt? mamamangooo, annars banan. tänk grillad banan med choklad i. åh.

 

…krog/restaurang? har bergis inte hittat min favorit än..

 

…krydda? salt. om den räknas. annars timjan och kardemumma.

 

…färg? svart..

 

…fordon? bil..... annars motorcykel.

 

…affär? coop?

 

…skor? får väl säga converse eller foppatofflor, så himla käcka.


-

Värt att tala om: Idag har jag suttit ute i våra utemöbler och druckit kaffe i bara tunn tröja.

God sak.

 
Jättetaggad på livet idag... Tråkigt som fan på jobbet och nu är min nötcreme slut. Om 4 timmar slutar jag iallafall, och sedan är jag ledig ett tag hoppas jag.
Idag är en sån dag som jag slår huvet i allt jag kommer nära, jättejobbigt. Backar in i grejer och böjer mig ner för nära väggar och sånt, kommer tappa alla mina fem fungerande hjärnceller.
Nu: james arthur i hörlurarna. 30 min kvar på rasten.

..this wouldn't be the right thing to do.


Update från vagnen.


Goooodmorgon. Solen skiner, fåglarna kvittrar, folk går klädda i kjolar och jeansjackor, p3institutet favoritmarkerade min tweet,  hörlurarna spelar Tiëstos remix av All of me och det är freeeedag!
Idag har jag bestämt mig för att vara glad hela dagen. Då kommer den gå som smort. och imorgon är jag ledig. Då ska jag gå några ärenden och söka högskola. Hoppas ni har det fint. Puss.

#bitter.

@väntrummet på sjukhuset.
Klockan halv har jag nämligen tandläkartid. Då ska jag hämta ut min fjärde tandställning. Woo. Och är heeelt dyngsur, regnet bara öser ner och flyger åt alla möjliga håll och ser till att man blir blöt på verkligen hela kroppen. Sedan har jag planerat att gå och simma. Halvvägs där ju.. pisseblöt..
Ni får den här bilden igen bara för det, passade ju ypperligt bra.
 



Insåg precis en fantastisk sak.


Slit och släng.

Från bussen till sängen på bara 35 minuter; inte illa! Har precis duschat, ätit, fönat håret, packat till imorn och lagt fram kläder i världens action. Dock hann jag inte laga lunch till imorn. Så krångligt med lchf.. Anyways: nu har jag iallafall fått lägga mig ner i sängen efter en tung dag på jobbet. Fötter ömmar och ryggar stramar. Alltså sängen är min bästa vän efter jobbet. Skulle kunna ligga med den här känslan hur länge som helst ❤
 



Rubrik.

Bra dag. Gick upp med syster, gjorde mackor och varm choklad och lufsade ner till stranden. I fleecetröjor, rosiga kinder och vågornas brus i öronen fick vi faktiskt lite vårkänslor. Fint. Sedan gjorde vi lite vettigheter i lägenheten och så började jag jämföra skolor. Alltså damn. Sex stycken som jag kan gå, tre som jag vill gå. Lite svårt att jämföra är det. Jönköping, Göteborg eller Linköping? Någonstans där lär jag hamna iallafall. Nu ska jag gå och ta ut mozzarella-kalkon-soltorkade tomater-basilika-pizzan. Foooood ♥
 
Färgglad sommarbild i brist på annat.

Lördagsupdate.

Ungefär såhär taggad..
 
 
..just nu. Mamma och maya däckade precis innan vi skulle dra till torp. Vad göra? Ingen vet. Blogga lite, lyssna på ekot som tar upp massa hemska mord. Himla roliga lördagsnyheter. Vafan, visa lite hänsyn. Nä, skojjar. Lite ledsen blir man bara.

Throw back.. friday.

idag är det fredag. tjoho säger vi och skålar i våra colaglas medans vi krånglar av oss stuprörsjeansen och transformerar till mysmode (engelskans mode, verkligen inte svenskans mode) eller partyredo. Jag transformerar till mysmode. Fast.. jag tranformerar inte. Jag är redan i mysmode och har varit det hela veckan... Har liksom växlat mellan 4 olika mjukisbyxor, så fashion är jag.
 
Idag har jag iallafall städat rummet och tänt massa feta blockljus. Nu: Dricker cola och spelar gitarr. (Längesedan jag spelade nu och när jag träffade min gamla gitarrkompis Tobias på bussen häromdagen påmindes jag.) Och så hittade jag ett gammalt mobilminneskort med the most precious pictures ever. Trodde de var borta föralltid.

Ni får inga precious bilder, ni får en på mig, nästan två år sedan :)
 
 

Önskelista.

1. En månadsresa
 
2. Komma in på designhögskolan
 
3. Körkort
 
4. Eget place
 
5. Tatuering.
 
5. Heltidsjobb på reklambyrå
 
6. Mc-kort
 
7. En mattsvart Iron 883
 
..eller en hög med extra tid och några sedlar
 
tack.

Godmorgon.


Big deal.

Åt precis den godaste mackan någonsin. No lie. Ni vet när man är svinhungrig och bara ätit lite flingor för fyra och en halv timma sedan? Sedan har man suttit och läst 3 mattidningar i väntan på bussen. Ni vet när det inte längre spelar roll vad det är man äter bara det är ätbart? Alltså, så hungrig var jag, och så köpte jag en fröig och frasigt färsk "Ciabatta ost och skinka 21kr" på pressbyrån och det kändes helt plötsligt som att gud var på tillfälligt besök i mina smaklökar. 
 
Jaja enough of that, så himla gott var det bara. Nu har jag iallafall varit hos tandläkarn. Fick ringa klockan 7 imorse och sno akuttiden för att jag slängde min gomtandställning på mcdonalds igår....... Heja mig. Trodde det skulle kosta mig 1400kr men man fick halva priset första gången det hände.. Lär inte hända igen.
 
 
(Hoppas ni alla sett himlen de senaste två dagarna, så himla vacker)

Mars levererar.


Hey, sol! Älskar solen! Älskar den allra mest på våren, för det är som att träffa någon man saknat med hela sitt hjärta. Därför klär jag hela mig i korallrosa & blommönster (svart är annars det enda jag har på mig) och går och lyssnar på min favoritmusik i hörlurar. Är nämligen påväg in till stan för att shoppa lite med systern min. Kanske ta en glass, vem vet? Vad som helst kan hända. Sommar ju.

Corona och leenden.

  
 
Här har ni bilder på tove, jag, öl och viktor. Heja gårkvällen, så himla rockigt. Förfest (och pizzadate med Tove) hos Tobias först, där var massa nytt folk. Sedan gick vi ut och träffade på gammalt folk i stan. Idag har jag kollat på 21 jumpstreet, det regnar köttbullar 2 (helt underbar film) och lite this is the end. Totalignorerat det fina vädret. Hoppas ni har tagit vara på det. Puss.
 

Bussresor och tonårshy.

Idag försov jag mig för första gången på detta jobbet. Tio minuter innan bussen gick: rusa upp, sätta upp håret, packa maten och kuta till bussen med solglasögon och liggmärken i hela ansiktet.. Det är svårt att vända en sådan dag till någonting positivt. Nu ska jag lyssna på institutets senaste poddar medans jag jobbar klart för den här veckan. Heja helg!


Bild: tisdags.
Update om mitt nuvarande fejs: finnen i min sträckgrop i hakan är glänsande röd och sprider sig ca. 1cm runt dess mitt. Alltså 2cm i diameter. 0.02 meter stor finne. Och ont gör den också. Jävlarns alltså.

Godnatt.

Okej nu har jag sökt jobb, åkt till torp, inte hittat vårskor, träffat morbror, ätit toast, diskat, lagat lunchlåda och satt mig ner. Allt på bara några timmar. Och nu ska jag nog ta och lägga mig. Älskar att ligga i varma sängen, uppbullad på en hög av mjuka kuddar i mörkret och scrolla upp och ner på tumblr.

stipes.tumblr.com

Hey vato.

Ensam hemma; sitter och myser ihopkrupen i fåtöljen med kaffekoppen omfamnad av båda händerna och kollar 21 jumpstreet med bioljud. Alltså, jag tror inte ni förstår hur söt Johnny är som polis i den här serien. Ryser.


(1:35)
 
Tja, vad har hänt sedan sist? Inte mycket. Kan berätta att jag (tur som jag har) brukar få max en finne i månaden i samband med pms. Nu: SHABAM elva stycken i ansiktet samtidigt, utan pms. Vafan? Hänger inte med i svängarna här. Tror jag börjar komma i puberteten. 

Borde skriva en insändare.

Idag var det ungefär såhär..
 
 
..kul på jobbet. (erkänn vacker bild, javet). Inte en enda kul sak hände på 9 timmar. Och nu sitter nån jävel och käkar kycklingkebab på bussen. Dööö människa, luktar ju sinnessjukt gott. Kommer bli en lång resa..
Men jag har köpt chips! De ligger i min väska och läskas. Fast de läskar bara mig, ingen annan, för jag är snäll och äter inte väldoftande mat på kvällsbussen..

Meltdown.

Åh sängen vad jag älskar dig.Får äntligen lägga mig ner och ser fram emot 9 timmars go sömn. Tackar gud att Christer var på jobbet idag och spred sin positiva energi för annars hade det blivit motigt. 
 
Åh juste. Igår på conventet. Alltså shiet. Har aldrig sett så många snygga killar på en och samma gång. Eller tatueringar heller för den delen. Vi var där hela dagen, Victor tatuerade sig och vi andra tvekade på att göra detsamma. Sedan gick jag och Tove och käka thai. Så. Gott.
 
 
 

Godnatt ❤


tgif.

Ooooh om tre minuter är det mars! Våren är påväg! Känns ju underbart bra.
Idag har jag äntligen fått vara med min familj en heldag. Vi har bakat kanel- och kardemummasnäckor, handlat, målat om i mammas rum och ätit gott. Jag jobbar ju hela helgerna och mamma vardagar så det blir liksom aldrig av. Skulle behöva träffa Tove men det får bli en annan dag ❤ Imorgon ska jag iallafall få se Ida, vi ska gå på tatueringsconvent i thn och få lite inspiration. Vill gadda nuuu. Hade vart nice att ha till sommaren!
 
 

RSS 2.0