LEEEDIG.

..i hela fyra dagar på raken dessutom. Känns som ett gulligt minilov. Har precis ätit scrambled-egg-frulle och morgonkaffe och fick mycket trevligt besök av träningsvärken. Vi ses ju så sällan. Nejmen på riktigt så har jag tränat i typ en månad nu och jag börjar se lite summer-2014-resultat. För första gången i hela mitt 19åriga liv är det faktiskt helt okej roligt att träna. Fast.. Ska vi slå vad om att när jag gått ner dedär 7 fluffkilona så kommer jag bekvämt lägga mig tillrätta i soffan igen och samla på mig dom igen? 
 

Totalvändning.


Tjenare godisar. Helt plötsligt förvandlades den här himla trista tisdagen till en ganska så trevlig fredag. Får nämligen vara ledig imorgon! Haaalelujah. Ska pyssla receptbok, träna, kanske åka och handla nåt gott, leta sommarjobb och kolla 21 jumpstreet. Hoppas att det är löning också. Vet ej. Nice surprise isåfall.
Ha det bäst ❤

Applåder tack.

Alltså, tack människa som skrev detta. Ägnar en tyst minut till alla de ägg som gått till spillo. Och sen tänkte jag att jag skulle vidarebefordra till er andra, för jag hade iallafall ingen aning om detta. Mes som jag är har jag aldrig vågat äta ägg samma dag som de går ut. Tror faktiskt alltid att all mat går från superfresh till mögelkatastrof klockan 00 på natten till bfdatumet. 

Tweet.


Alltså. Choklad! Två av mina kollegor fyller år. Bäst. Superlugn dag på jobbet också, som grädden på moset änna. Bättre än så här blir det liksom inte, om man nu tvunget måste jobba helg. Så jag är nöjd nöjd nöjd 😊 

Down on jumpstreet. 🎶


Åh lycka. Idag har jag varit och simmat
runt på badhuset och fyllt på min Johnnysamling med två nya boxar och så första OCsäsongen. Har av någon konstig anledning bara 2an och 3an.. 

Melfest och lasange ikväll. Dömysigt.

Att bo på landet.


Ni kommer ihåg den gången jag sa att jag åkte en seg buss och att det slog mig att jag åkt buss himla mycket? Tio minuter senare har jag ett resultat.

Om vi säger att jag började åka buss när jag började 4an. Och att det är 178 skoldagar på ett år. Så har jag åkt buss i 103 680 minuter = 1728 timmar = 72 dygn.

Omg! 72 hela dagar av mitt 19åriga liv spenderade på blåmönstrade hårda bussäten. Och då har jag bara räknat resor till och från olika skolor. Tänk alla helger, kvällar, bussresor till stockholm m.m.

Usch måste lägga mig ner och andas lite.

Hey ho the road is long

Det är något fel på antingen bussen eller busschauffören för vi har sniglat fram hela vägen från Ljungskile till Stenungsund. 40km/h på motorvägen, lovar, hade gått fortare om jag hade plingat, hoppat av och puttat fram oss. Alla andra susar nonchalant förbi.
Och då slog det mig, hur mycket buss har jag egentligen åkt i mina dar? Återkommer med statistik.

Man måste testa allt innan man dör :)

Jaha, ännu en färsk studenttagare som vill jobba på dagis. #mysigt

Fortsätta kämpa för livet.

 
Kände att jag inte levt upp till quoten jag skrev igår.. nivet:
 
Morgondagen är sida 51 i boken "2014", gör den värd att läsa.

Jag har mest suttit vid köksbordet och klippt och klistrat ihop min receptsamling. Riktigt mysigt. Men riktig tråkig läsning. Så jag skickade iväg 50 kronor till barncancerfonden. Lite nytta. Och så vet ju alla att man mår bra av att hjälpa till, så det känns fint. Gör ni det också. 50 kronor, det är ju ingenting. En sallad liksom.

Goodnight and joy be with you all

 
Over and out. Godnatt godingar.Sov gott. Om typ en vecka är det löning. Längtar till frukost imorn. Hoppas det är sol.
 
Morgondagen är sida 51 i boken "2014", gör den värd att läsa.

Lilla landet luftfuktighet.


På bussen.
 
Tidigare:
Jag har ett jackdilemma i hallen och ropar: Mamma är det kallt ute??
Mamma: Nejdå inte alls.
 
Regn och blåst och snö och slask och kallt och jävligt. Men det är lugnt, för jag har vart i uddevalla, hade några ärenden, och ätit en jättegod smoothie och sallad. Jag skulle egentligen träffa Ida men det funkade inte.
Så jag fick tråkigt och nu sitter jag på bussen mot annat väderstreck. Göteborg och Kevs. Vi hörs puss.

Buddha och blommor.

(åh ser ni hur brun jag var? hallå, sommar tack)
 
Har softat hela dagen. Skulle på mässa med pappa men han ville inte. Så senare fick jag ryck och tränade en timmas ren cardio och mage. Problemet är bara att jag villse resultat direkt. Helst ska magen vara platt efter några situps liksom.. och helst utan svett. Alldeles för otålig för såntdär. Tror egentligen att det ligger i att jag inte hittat min träningsform. Tycker om simning. Då känner man sig fräsch genom hela träningen. Hm.. vettefan, svårt detdär.

Inte ett moln.


Människor! Sol! 6grader! Fram med flipflopsen!Blev så lycklig när jag fick se vädret imorse att jag helt tappade hjärnan. Flög iväg till bussen i mina balla sommarpilotglajjer utan varken frukost i magen, lunchlådan i väskan eller tandställningen i munnen. Trots att jag inte försov mig. Damn. Så nu har jag en himla tandvärk att se fram emot, yeeee. 
Idag känns det iallafall som en bra dag. Jobbar bara en dag, sen ska jag till Götet med pappa imorn för att gå på mässa. Och på onsdag ska jag få se min lilla Ida. 
 
Ut i solen med er!

Sunday.


Bra helgfrukost på sängen. Börjar man dagen med en fabulous frukost så är det svårt att få den dålig har jag märkt. Det ösregnar liksom och jag känner ingen irritation whatsoever :)
Anyways, kollat lite OS (alla snowboardåkare trillar, jättespännande!) och dansat runt i stora hörlurar med sminkneccesären i ena handen och kaffekoppen i andra. Men just nu sitter jag på bussen till stan för att möta min boo Kevs som ska agera fikasällskap och snacka lite blaj. Ha det fett.

Tre bra saker.

 
1. Jag ber om ursäkt för mitt raseriutbrott igår. Så bitter är jag faktiskt inte, bara i text. Hade en ganska bra dag trots allt. Mina kollegor är de finaste någonsin och när jag kom hem fick jag pizza och presenter.
2. Har upptäckt smoothiens storhet. Fantastisk grej. Har precis sörplat i mig en med blåbär i och har isfrossehosta i halva halsen.
3. Lördag. Mello. Mat.

❤..


Några hjärtans dag. Kommer förhoppningsvis aldrig hata denna dagen så mycket som jag gör nu. (Inte medräknat förra året, värsta dagen i heeeela mitt liv). Drömde tillochmed äckliga mardrömmar inatt. Om spyor och grejer. 
 
På stan springer alla ensamma killar runt med perfekt inslagna rosbuketter, och tjejerna som går med sin pojkvän i ena handen har på sig sina allra finaste kläder. På bussen kunde man inte höra annat än förtjust kvitter, pussar och varma kärleksförklaringar. Och så sitter jag där, som en bitter tant i tights och slarvigt uppsatt hår. Går genom ösregnet och köper godis som tröst påväg till jobbet liksom. Nice.
 
Jag vill också vara kär :(
 
Hoppas iallafall att ni fina par får världens mysigaste dag. Och ta vara på varandra, bråka inte i onödan och förklara för din partner hur mycket han/hon betyder för dig. Det sistnämnda är jag sjukligt dålig på. Borde fan gå en kurs. 

Strange addiction.

Åh ser ni?!
 
 
Jag erkänner, jag är en sån som ääälskar att pilla bort saker.Lim från limstiftet och såntdär, och ni ska bara veta hur mycket jag får kämpa med att inte pilla bort mitt fina nagellack (med perfekta pillskarvar). So tempting.
 
Nej nu ska jag fortsätta knega så jag blir klar någon gång. Puss.

Clap along if you feel like happiness is the truth.

Åh så himla bra dag idag. Jag har utstrålat någon slags positiv energi och helt plötsligt fått jättemånga kramar och klappar hela dagen. Har även mitt favoritschema och har lyckats träffa alla mina favoritkollegor på en och samma dag (inte ofta). Åt tacos (bästa maten) till lunch och sen log lunchkaffet mot mig. 

 

Studenten.

 
Tog på mig min fina studentklänning och dansade runt ett tag precis. Kan vi inte bara spola tillbaka till trean ett litet tag? Saknar gymnasiet, saknar de torra falaflarna i matsalen, saknar de tråkiga historialektionerna, saknar att frysa ihjäl påväg till bussen, saknar att vara med mina vänner hela dagarna (det tog man verkligen för givet, tänk om man hade haft det så nu), saknar att se anständig ut varje dag, saknar att få studiebidrag utan att behöva göra ett skit, saknar att få vara hemma 16 istället för 23 varje dag.
 
Och sen få göra om studentveckan. Finns så mycket jag hade velat göra annorlunda. Såg ju helt förjävlig ut både på balen och studenten, och så gjorde jag en jävligt dum grej som jag skulle vilja slå mig själv i huvudet med en tegelsten för. Meeeen, fint ändå. Gillar studentveckan.


Undo what hurts so bad

(Ja, Sanna Nielsen rockade fett i mello. Rös tillochmed på tårna och öronen)

     
Look at that sadface in the middle. Yeez.
 
Anyways, Saga är världens sämsta och mest lättuttråkade modell och jag har lyckats göra den finaste eyelinern jag någonsin sett, den dag jag inte ens kommer passera ytterdörren. Bra där.
Sista kurerardagen idag iallafall, sedan ska jag jobba igen. Skönt att få vara hemma lite, trots att man är sjuk. Idag har jag iallafall lyckats söka ett till jobb, kollat på melodifestivalen del 2 för tredje gången (fråga inte varför, jag vet inte) och ätit cornflakes.

Ink.

Yay, en tatuering bestämd!

 
Tre hjärtan, typ 5mm stora, på utsidan ankeln, över den där knölen. De kommer att stå för Maya, mamma och pappa och det ser faktiskt jäkligt gulligt ut. Grejen är bara att det kommer gå ganska fort att göra de, och eftersom tatueringsstudion tar ett grundpris och sedan timpeng så känns det ju lite onödigt att gå och göra den lilla bara. Nu funderar jag på nacken och övre underarmen, precis under armvecket. Eller fåglar någonstans. Eller jungrutecknet (ett M).
 

Ljusblåa dagar, seglar förbi.

 
Halllllååååååå bara jag som längtar nåt så in i bänken till sensommaren? Bruna ben, sommarkvällar på trägårn, fräknar, kvällspromenader, glass, grillfester, festivaler, sommarkläder, åka båt, vattenmelon? Dayum.
Duschade så mitt hår blev sådär strandlockigt, tog på mig min sommarparfym, ljusa jeansshorts, linne och blekte tänderna imorse. Fick värsta sommarkänslorna.

Weekend.

 
Myslördag med chai i fluffsockar, tisha och tights. Kollar på Ashton Kutcher-film och taggar tacos och melodifestival ikväll. Äntligen får jag vara hemma lite (dock jätteförkyld, men ändå).

I'll say the words that make you blush.

Så himla grym video eller? Älskar ljussättningen och killens blick och händer.


My kind.

Alltså, skulle min framtida man råka se ut typ såhär..
 
 
..så tycker jag att det går hur bra som helst.
 
Det är någonting med de där bruna ögonen och det rufsiga håret alltså. Herregud. Rysningar längst med ryggraden nästan. Och när de passar i lite mustasch. Fan, vad fint det är.
 









När pengar går i första hand.

Längesedan jag var kreativ nu. Jag vet ju att jag mår så bra när jag får skapa. När jag gick i skolan var jag kreativ mest hela tiden och nu har jag varken tid till det eller något större sug att göra någonting. Borde kontakta Christer och börja spela gitarr, göra min bloggdesign fin, fota, måla och allt detdär.

 

Kalaskul.

 
Idag var det invigning på jobbet, ballonger och tårta och kalasstämning överallt. Och lite plusgradigt vårväder som grädde på moset. Fast ändå, ändå kan jag inte låta bli att önska att jag låg hemma under mitt täcke och hade kollat på mtv hela dagen. Har så himlans ont i halsen och är alldeles tung i skallen..

~

 
Fina lillasyster, åh vad jag tycker om dig.


Värmande sommartankar.

 
Gooodmorgon. Off to work typ.. nu. Lyckades komma upp så jag hade en och en halv timma på mig istället för 20 minuter. Fatta skönt? Och all snö är typ borta. Heja våren, kämpa! Tänk när det är sommar. Man kan gå i shorts på kvällen och vara jättebrun och bada, längtar.

Vi flyger förbi dom andra.

Jag för prick ett år sen. Ser ni hur mycket äldre jag ser ut idag? Nej, inte jag heller.

Borde nästan göra något drastiskt. Har ju gått och sett likadan ut i typ 3 år nu. Gör ett milt försök genom att färga håret rött. Just nu ser det ut som jag packat in allt mitt hår i tjockt blod, men vi får se hur det blir när jag sköljer ur det. Igår var jag iallafall hos det fina paret Ida och Victor tillsammans med gulletove och åt en fabulous middag och kollade på melodifestival. Så mysigt.

Om tre timmar har jag fan dygnat.
Jobb, shopping, mat, vänner, skratt, film, bussresor.
God. Natt.

RSS 2.0