B.w.e?

Heja måndag! På tåget påväg till le work. Idag ska jag jobba till halv åtta. Jag ber till alla snälla gudar att christer, jose, sefia och carmen är på jobbet idag. De får mig jämt på så himla bra humör bara genom sin uppenbarelse.

Sedan ska jag jobba två likadana dagar till, vara ledig en dag, gå på bio på fredag och på kvällen ha girls night out. Lördag och söndag spenderas på landet med nästan hela tjocka kära släkten. Så himla bra vecka. Rivstartar med Spotify's playlist "Best. Week. Ever."

Solen, du är välkommen. Bara att knacka på. Lovar att du får komma in och vara med. Bjuder på kaffe.

Bra helg.

YAAAS. Nyss beställt godsaker från junkyard. Så peppad. Jeansen är to die for.
 
Idag är det förövrigt lördag. Känns som jag har jobbat i ett 439 dagar och äntligen får vara ledig. 5 dagar har det varit. Pfft. Idag har kussejosse varit här på besök och vi har fikat bulle och spelat spel. Imorgon ska jag bara slappa. Hela dagen. Eller åka in till stan och fixa tyg. Ska sy en vinröd meditationspuff hade jag tänkt. Och jag som inte har rört en symaskin på sex år.. heja!
 

Godmorgon.

 
Än så länge lyser solenoch jag sitter på tåget sista dagen på arbetsveckan. Så himla skönt med fredag. Som vanligt. Plus att idag ska vi hylla söta Barbro som ska sluta. Mat ❤
 
I övrigt? Jotack, värsta humörsvängningarna någonsin de senaste dagarna som kanske märkts av, och det ber jag om ursäkt för. Nu är det bra däremot. Fick ur mig all ilska på gymmet. Jättepositiv sitter jag och klottrar på min bucketlist. och med Magic! - Rude i lurarna. 
 
Vill passa på att tipsa om att lite avslappnat scrolla igenom sr's "Sommar & Vinter i P1"arkiv. Jag älskade Jonas Gardells, Henrik Dorsins, Katrin Sundbergs, Erik Haags, Tommy Körbergs och Peter Settmans (Haha åh, han och Fredde Granberg spelade en så stor roll i mina mellanstadieår).

Motivation.

Dåliga saker med idag: försovning, kattspya, och att jag karatekickade ett stort jädra hål i mina favvojeans när jag skulle ta på mig jädrigt snabbt. 

Meeen så såg jag denna:


Och bah: ja, imorse mitt i sminkningen fick jag springa runt med en hulkande katt och tappa matlusten totalt så jag inte fick i mig frukost. Ingenting kan förstöra den här dagen. Rock on. 

Och så blev den faktiskt himla bra. Bara vetskapen att denna dag kallas lillördag bidrar ju till god stämning.

Klagan.

Godmorgon. Fan. Vet inte om det är pms som bråkar med min hjärna eller vad det är som händer för de senaste dagarna har jag bara velat kasta migsjälv i sängen och gråta i kudden. Efter förrgårs ryggpass och gårdagens långa jobbdag hade jag världens sämsta natt inatt. Det tog dessutom hundra år att somna, trots att jag var helt utmattad, för att ryggen gjorde så himla ont. Vet ju knappt hur träningsvärk i ryggen känns. Kan lika gärna ha skadat nåt.
 
Och så är jag så helvetes himla jävla sjukt trött på att vara singel när alla runt mig har underbara förhållanden.
 
Tack. Hej. Nu ska jag jobba en vecka. Och lyssna på Ed Sheeran.
 
 



Tillbaka.

Nejmen hej! Det var inte igår. Det var i förrförrförrförrförrförrförrförrförrgår.
Sedan dess har jag glassat runt på underbara Malta i åtta dagar och sedan firat en solig midsommar med mammas släktsida. För en gångs skull var nästan alla 23 samlade och det var det bästa på länge. Mår så bra med de. Nu väntar en veckas jobb. Back to reality änna. Och så saknar jag mina kompisar.

 

@lunchrummet

God eftermiddag. Nu är det ca. 44 timmar kvar tills jag sitter på flygplanet. 15 timmar kommer gå åt att sova, 3 åt att jobba, 1 åt att tvätta, 1 åt halvtaskig muskelfästesträning, 1 åt mayas skolavslutning, 3 åt strandhäng och resten åt att panikpacka. som vanligt.
Det ser ljust ut, jag har lyckats hitta två bikinis, det är utlovat vackert väder på malta hela veckan och jag lyckades få skatteåterbäringen innan vi åkte. Mindre kul är det att vi ska upp i luften av alla ställen och flaxa runt på fredagen den trettonde.

Nej, nu ska jag njuta av resten av kvällen och tagga resan. Puss.


Yaaas.


@ playan.
Har varit i stan och köpt det sista inför resan och fick tråkigt, mamma och maya är sjuka, så jag drog ner till stranden med mina nya hörlurar och partymusiken ett tag. Så himla rätt. Nu ska jag snart åka och fixa grillmaterial och sen ska jag fira sommarkänslorna och min lediga dag med corona. Hoppas ni mår bra och inte har vart alldeles för deppiga för att det är måndag.

Mitt första år utanför skolan.

Idag är det alltså exakt ett år sedan jag tog studenten. Men vad tiden går. Fast för ett år sedan var jag ändå en helt annan människa. En blyg och rodnande fattig student med ett grumligt grått tandställningsleende. Nu, enligt migsjälv, en ganska asrik (känns det som efter skatteåterbäringen iallafall), betydligt mer självsäker och glad ung vuxen. (Trots att jag fortfarande blir frågad då och då om jag verkligen är över 15)
Jag har tvingats skiljas från flera jag älskar och sagt hejdå till huset jag växt upp i. Men jag har även fått nöjet att hinna prova på fyra väldigt olika yrken, bestämt mig för vad jag vill jobba med när jag blir äldre, sökt till högskolor kors och tvärs över hela södra Sverige, vart i Cypern och Turkiet och Sälen (och Malta om en vecka), och träffat så många underbart fina nya människor. 

Nu taggar vi resten av livet tycker jag. Och vi börjar med en riktigt fin sommar.

Vi citerar Jonas Gardell

"Nu ska jag gå ut i sommaren, och leva mitt liv. Det enda liv jag haft, det enda liv jag kommer få, det enda liv jag nånsin velat ha. Å du som lyssnar ska fanken inte tro det blir sommar, ifall inte nån sätter fart."

Från hans fantastiska sommarprat i P1

Birthday Girl.

Åh sådana dumheter. Här sitter man och skriver jättelångt, i säkert en timma, publicerar, går in på bloggen 2h senare och då är allt innehåll borta? Gjorde samma misstag två gånger också. What's up with that?
 
Förkortar ner det till: maya fyller 12, vi är lite sjuka och är hemma från jobben, ikväll kommer pappa, vi ska äta god mat och öppna fler paket, jag har fått en introduktionsrunda på gymmet, ska börja förebygga hjärtsjukdomar, och jobba på min dåliga hållning, och så avslutar vi med massa bilder på min älskade lillasyster.
 

Grattis bästa vän, tack för att du är så bra ♥

Acoustic evening.

Godkväll. 
Pratar inte med er så ofta nu för tiden. Hur mår ni egentligen? Bra? Bra.
Ganska slut efter en helg innehållande en styck galen summerburstfestival, ett mysigt släktkalas för kotten på bilden nedan som snart går och blir 12 och en smaskig premiärgrillning. Ganska bra med andra ord.




RSS 2.0