Det där med fobier alltså.


Tur att ingen annan bestämt sig för att gå ut på promenad idag iallafall. Ser ut som en förkyld eskimå i två lager mjukisbyxor. Påväg hem från tandläkarn nu. Åh vad jag tycker om mina tre tandläkare. Fantastiska människor. Hon jag hade idag var den som fick äran att dra ut mina tänder sist. Då jag grät i säkert en halvtimme innan de kunde öppna munnen på mig. Varje gång jag kommer ska hon dra den historian.
 
"Åh hej Matilda, hur går det med tänderna? Kommer du ihåg den där gången?
Jag tänker alltid på dig när jag drar ut tänder."
 
Och idag skulle vi leta visdomständer. Stackarn vågade inte annat än att säga att de såg fina ut och att vi förhoppningsvis ska slippa dra. Efter några plåtningar och skrapningar med virknålar kom hon förskräckt fram till att det fanns karies. 
 
"Du måste vara noggrannare med tandtråden. Du har karies här och jag vill inte
laga några hål på dig, du är så känslig"
 
Haha åh stackarn ❤ 

Lyfe.

 
Tjenare godisar. Idag var jag hemma från jobbet, mådde inge vidare. Men det är bättre nu och imorgon ska jag till tandläkaren för att leta efter lite hål. Usch. Värre än att spänna tandställningen ju. Annars? Jorå, bästa lönen någonsin sattes precis in på mitt konto, men jag kan inte spendera den pga. mitt bankkort som jag hade skickat iväg till Alingsås med mina jobbkläder. Det ligger i ett brev nu. Annars mår jag bra, ska färga håret rött och skaffa mitt allra första gymkort.

Greatful for your existance

Hej igen. Sötnosar.
Jag har varit så himlans upptagen så himla länge. Nu är iallafall rälsen borta, skidkunskaperna uppgraderade, skrattmagmusklerna igång och lite pengar injobbade. Känns fint. Trots att jag är galet trött. Iallafall; kärlek på vår sälenresa alltså, fy fasen vad värt. Bästa bästa tjejer. ♥
 
 
Ledig imorgon. Fredag.

(Noomi, Tove, Ida, ni är så saknade, ni anar inte)

We we so excited.


Okej på riktigt nu gurlz and boiz. Om 15 timmar är jag rälsfri. Om 17 timmar är jag påväg till jobbet och om 30 timmar sitter jag i en bil påväg till Sälen. Omg omg so excited right nao. 
Hyperdricker min stackars chailatte så jag bränner mig på tungan och tuggar krispigt på morgonens kitkat.

Annars händer inte så mycket mer. Flummar mest omkring i mjukisar hela dagarna.

Godmorgon.

Det värsta med att vara inringningsvikarie är att bli inringd. Särskilt när man inte visste kvällen innan att man skulle bli inringd. Och gick och la sig 03.
Usch, fick sovit typ 3,5h och första kommentaren man får är på bussen av lillasyster: "gud vad du ser trött ut, typ mörka påsar här *pekar längs med hela kindbenet* och hängande ögon."


A change is gonna come.

Tandställningen sitter kvar där den suttit i typ tre år nu. Åh var så taggad.. Men de tog bort stålringarna runt kindtänderna på överkäken och la grön lera i hela munnen på mig. Sedan fick jag välja färg på min gomtandställning (och glitter och klistermärke). Offended att hon ens frågade om jag ville ha glitter och nallebjörnar på min tandställning. Hej 11år.
 
På onsdag ryker den iallafall, fo sho.


Yes I wanna dooo

Igår åkte jag hem till kära tove för att begrava oss i pizza och popcorn och kolla tv, men vi blev så sega efter det så vi bestämde oss för att piffa upp oss och dra till GG. Där lirade Byz, herregud minns ni Byz? Karatefylla osv. Och vi hade det görtrevligt.

Mitt huvud trycker ilsket på och menar att matilda inte får gå ut och förtära alkohol om hon ska jobba tidigt nästa morgon.
 
 

Celebrate as much as you can.

 
Det är "that time of the month" och jag och mamma var tvungna att åka och köpa en 200g marabou mjölkchoklad klockan halv två på natten för att släcka menstörsten. Jag firar min sista vecka ever som metallface (ja, jag ska sluta tjata men så jägfrdojövndla taggad) och ska snart göra lite mer te och lägga mig och kolla tecknad film.

Update.

 
Fredag. På jobbet. Knaprar dextro och dricker cola och kaffe för att jag och maya låg och skrattade halva natten så vi fick sova typ fyra timmar.. Skönt att vara tillbaka på jobbet iallafall, man blir seg av att vara hemma hela dagarna. 
Nästa vecka kommer äga, jag tar ut rälsen och sen drar jag och tjejerna till Sälen! Längtaaar.

Nyårslöfte 2014

"Jungfrun ställer inte till någon scen och avslöjar sina känslor för dig offentligt. Trots att jungfrun är synnerligen skarpsinnig och öppenhjärtlig, föredrar de att hålla tillbaka det som är negativt och istället försvinna under tystnad."
 
 
Enligt mitt horoskop ska jag lära mig att "kommunicera och undvika att hålla känslorna i allt för strama tyglar" och det känns faktiskt jävligt vettigt och i tiden rätt. Jag har förstört ganska mycket på senare tid genom att vara oärlig och isolerad, och verka ganska oberörd fast jag egentligen känsloexploderar inombords. Det är egentligen bara i text som jag kan visa riktiga känslor och det ska det fasiken bli ändring på.

Elektonik alltså..


Godkväll kära vänner. Någon som har lust att swisha över typ 50 tusen? Hade vart grymt, tack på förhand.
Åh orkar inte. Lön om typ 18 dagar och jag behöver en ny dator, ett körkort, en bil, skidkläder, löshår och skor. Min dator är så dum så det finns inte.
  1. Den varnar om att batteriet behöver bytas ut
  2. Stänger av sig utan förvarning
  3. Högtalarna är helt tysta
  4. USBn är så jävla känslig
  5. Bara ena hörluren fungerar
  6. Touchpaden fungerar bara i 5 minuter vid uppstart, resten av tiden får man ha mus.
  7. Skärmen sprakar lite och en vit rand döljer ca 10cm av skärmen så fort man tittar på film.
ÅÅÅH vad jag blir förbannad.

Ensam hemma.

 
Åhej vilken god brunch. Omelettkatastrof med tomat och örter, knäckebröd med olivolja, tomat, basilika och flingsalt. Nu sitter jag och värmer mig (fett blåsigt ute) och kollat på Våra Vänners Liv. Köpte boxen för 20 spänn på willys. Skitbra ju.

Saying 'Time will heal'.

 
Hade jag hört den här för några månader sedan hade jag kastat mig ner på marken och bölat för att det är så jävla sant.

Pampering.


Efter en hyfsat produktiv dag (4 enorma tvättmaskiner och första svettiga träningspasset för iår) tänker jag ha det gött resten av dagen. Ta ett bad omringad av tända ljus, packa in håret (eller ha i hårinpackning kanske det heter), dricka te, måla naglarna och massa såntdär. Mysigt med såntdär i höstmörkret. JA, det är fortfarande höst.

James ❤

 
Har kommit på ett sätt att ta ensamma morgonpromenader på som jag faktiskt gillar. Morgonkaffet (lite socker & mycket mjölk) i en mugg som håller värmen och bra hörlurar med dagens musik. Sedan går jag en halvtimma tills jag kommer till stället på bilden och där kan man stå med utsträckta armar och sjunga Recovery med världens känsla utan att någon ser en.

Vissa kvällar är riktigt bra.

 
Grönt te som smakar blommor och sommaryrsel, musik man precis hittat som man är sådär pirrigt nykär i och inte kan sluta lyssna på 24x7, och tumblr

Exalterad.

Åh vad jag älskar att ha saker att se fram emot. Går och kollar tänderna i spegeln stup i kvarten och tänker på hur snart det faktiskt är som mitt leende blir stolt och vitt istället för grumligt och grått (cirkus 6 dagar och 23 timmar förhoppningsvis). I nästa sekund blir jag supertaggad på att börja plugga design. Lära mig nya program och utvecklas. Fastän jag inte ens sökt eller hittat en vettig skola än. Är glad ändå. En dag står jag ju där med mina böcker, det vet jag ju. Lika bra att vara glad redan nu.
 
 
 

Godnatt.

Jag driver mamma och Maya till fullständigt vansinne men det gör ingenting. Går ju inte att sluta lyssna.

Utan drömmar kommer man ingenstans.

En dag ska jag äga en mattsvart harleydavidson. Jag ska ha barn tillsammans med mannen jag älskar och vi ska sova i samma säng och soffan ska stå tom. Jag ska ha två fluffiga katter som kurrar och jamar och inte tänka en sekund på att jag valde fel yrke. Jag ska sitta i vårt kök och dricka mitt morgonkaffe med laktosfri mjölk i och känna att jag inte kan vara lyckligare. Jag ska trivas i min kropp och sluta skämmas över mitt osminkade ansikte. Jag ska spara pengar för att uppleva världen utanför Europa tillsammans med min familj och spendera resten av pengarna på mina barn. Jag ska alltid stötta deras intressen och gå på varenda skolavslutning. Jag vill ha supersvenskt fredagsmys med sourcreamchips och lösgodis och Idolauditions. Jag vill bråka, gråta och sedan kyssas varmt för att vi vet att ingenting kan skilja oss åt.


Jag vill vara där. Nu.


 

God kväll.

 
Fredagkväll, fabulous tacos, cola med blomformade isbitar i och Cold Mountain på tv. 
Det gäller att se de små sakerna i vardagen, då blir den fin. 

maestro

Alltså, är jag sugen på salta pinnar eller?
Herregud.

Är på musikjaktsäventyr i Spotifys tjocka melodidjungel och har hittills bara lyckats hitta roliga svenska covers på engelska låtar..
 

 
 

2 januari 2014.

Dagens humör: Myser runt med ett leende på läpparna

Dagens mående: Uppåt och kreativ.

Dagens borde: Skaffa gymkort, gått och klämt på min fluffiga mage hela dagen.

Dagens frisyr: Vanlig tråkig ful tofs.

Dagens längtan: Sommar och kärlek.

Dagens klädsel: Strumpor, grå mjukisbyxor, svart tisha, ingen bh (så skönt)

Dagens planer: En sista kopp te, lite mer internet och sedan sängen.

Dagens vill ha: Fler tesmaker. Alla goa tog slut på samma gång..

Dagens fundering: Inte så mycket, inte tänkt särskilt mycket idag faktiskt.

Dagens beroende: Elsas Värld

Dagens tråkigaste: Tyskungen

Dagens låt: Veckans låt* : 


2013

Igår när jag satt och deppade hade jag verkligen glömt bort vilket fantastiskt år det har varit. Var tvungen att kolla igenom min instagram för att minnas och det har ju varit jättebra, egentligen?

Spenderade en fantastik nyårsvecka på Teneriffa med Theo.
Fick min första halsfluss.
Var ledsen.
Fick en liten fin kompis.
Gick på min studentbal med Theo.
Tog studenten.
Åkte till Cypern på världens fetaste resa med fina Tove.
..och hade det redigt gött i en vecka.
Åkte på Bråvalla, gjorde sönder två par skor, ett tält, massa kläder och fick se två av mina absoluta favoritband.
Spenderade en fin vecka i Turkiet med mamma och Maya..
..och drack öl mest hela tiden (öl har aldrig varit så gott)
Umgicks en herrans massa med dendära goa Douglas ↑
 
Och fick en Nikon D5100. 
 
Slutade även jobbet, fick ett nytt, min farfar gick bort och jag fyllde 19 år.

Simmar lugnt lite mer

 

Saga joinar i sängen. Vi har kollat på Äkta Människor, ätit praliner och letat utbildningar. Får vara ledig imorgon också tyckte de på jobbet, wie! Fredag och allt ❤ 
 
Nu: lite te och The Streets - Dry Your Eyes.

Simmar lugnt

 

Godmorgon sötnosar.
Imorse när jag skulle gå till köket så gjorde det så ont i vaden att jag var tvungen att sjukanmäla mig och gå och lägga mig igen. Vettefan vad jag har gjort? Sträckt mig?
Så idag tänker jag köra repris på gårdagen; ligga ner, dricka te och softa. Behöver änna två vilodagar efter nyår känner jag..

Dagen efter..

Åh vilken dag. Vaknade hos ida och sedan jag kom hem har jag legat i soffan, men en colaflaska och kollat på serier och filmer. Fantastiskt.
Nu hoppas vi att 2014 blir fabulous.

RSS 2.0