Fin helg på er allihopa.

HALÅ HAR NI HÖRT MOLLYS NYA LÅT?
 
 
fan den är bra. lyssnar inte så mycket på sånhär tjejmusik men damn.
 
Anyways. Nu har jag jobbat klart och inlett helgen. Började med att sova ut, ikväll väntar middag med gullenoomi, dagen efter shoppingdag, sedan kräftskiva på lördag med övernattning på landet. Hur bra? Såhäär bra.
 
Höres!

Good Thing.

 
Bilder på instagram sedan sist. 
 
Hade känt mig hängig ända sedan förra söndagen och i torsdags sa kroppen och magen ifrån på skarpen. Så jag fick sjukanmäla mig. Sedan dess har jag bäljat i mig mängder med gurkvatten och cola och kaffe och allt möjligt och mår faktiskt mycket bättre. Det är supervarmt på jobbet och jag som slarvar med vätskebalansen får väl skylla mig själv. Idag har jag gymmat, solat, handlat, promenerat, ätit pizza och kollat på mitty med månsan. Och efter en dag på havet häromdagen grillade vi hos morbror och moster min med kussarna. Världens mysigaste helg. Älskar sommaren. Vill ha det såhär alltid.

Slow.


Godmorgon! Nästan en hel vecka sen sist. Vilken katastrof. Och jag som bara har legat på stranden och partajat med mina vänner i helgen (❤) och efter det har jag jobbat. Inte mycket att säga. Annars? jo, kännt mig lite hänging i tre dagar. Vet inte om det är fysiskt eller psykiskt, kanske börjar bli nervös inför skolan. Idag var det iallafall ett rent helvete att komma upp ur sängen och jag kunde inte öppna ögonen förrän jag fick tvål i de och de tvingades vakna till liv.

Tagga nu. onsdag, lillördag och två dagar till löning. ❤

Godkväll.

Okej helt kokt i hjärnan nu. På riktigt. 4 timmars studentboendeletande. Inte det lättaste. Alla säger åt mig att slappna av och räkna med att jag kommer in som andra reserv. Så jag spikar väl det. Flytt 15augusti ungefär. Och är jag inte ute i god tid och letar boende så får jag pendla hem 6 timmar fram och tillbaka. Panikeen.
 
Nu ska jag vila. Och OITNB. Sen Sommar med Ernst ♥
 
En Johnny på det. Passar ju perfa..
 

Hello, it's me again.

Allmänt heldöd. Först fyra fantastiska dagar i södra sverige och sedan en underbart go helg med bra människor i Fjällbacka. Nu ska jag vila. Dricka te och cider och fortsätta bota bakfyllan.
 
  
 
Och jag har nästan kommit in på högskolan guys! Reservplats 2. Grafisk design & webbutveckling på Tekniska Högskolan i Jönköping. Hur bra? Om en månad flyttar jag kanske hemifrån. Om två månader är jag tjugo. Mycket som händer. 

Brb.

Kom precis hem efter en helg på landet, hos morfar. En liten skara släkt har renoverat och målat en hel del. Nu när jag precis packat upp väskorna är det dags att fylla de igen. Är i full fart att packa. Imorgon rullar nämligen jag, mamma och maya ner på en minisemester i södra sverige. Skåne. Där det finns stränder utan dess like. Kolla in. 





 
På lördag kommer vi tillbaka. Puss.

Love you.

Apropå inlägget innan.

Tack mamma och pappa, för att ni låtit mig flyga iväg på mina märkliga äventyr. Att ni lärt mig att inte vara så rädd för allt och inte hållt mig i för hårda tyglar. Att ni litat på mitt förnuft och att jag klarar mig själv. Supportat mig i mina arbetsval. Låtit mig sova över ensam på arlanda eller åka till andra sidan sverige med fyra främlingar. Att ni låtit mig gå dit jag vill gå och alltid stöttat mig i det. Tack.


Word.

"Det sägs att anledningen till att dagens tomater inte smakar så mycket är att tomatforskningen så framgångsrikt räknat ut exakt hur mycket sol, vatten och skydd en tomat behöver. Tomaterna riskerar inte att få för mycket vatten, eller för mycket sol. Dom skyddas mot frosten och mot vinden, och insekter och allt som skulle kunna göra illa tomaterna. Med följden att dom inte smakar något längre. Det som ger tomaten dess smak lär vara just en plötslig frostnatt, någon dags torka, en vind som nästan tvingade tomatplantan på fall. Det lär framkalla ämnen i tomaten som gör att den får karaktär och personlighet. Nu tänker jag inte säga att människan är som en tomat för det är för banalt. Ni får tänka det själva. Människan är som en tomat. Tills hon blir mosad av livet, då är hon ketchup. Kom ketchup, så går vi."

- Jonas Gardell

Work it.

Fördel med att jobba 1h hemifrån: känslan när man läser tre facebookuppdateringar om att uddevalla idag har besök av svensk sommar och har förvandlats till atlantis. Begravd under vatten. Här sitter jag i solskenet och älskar livet.

Det kommer säkert hit imorgon bara för det, bäst att inte vara för mallig. 

Annars flyter det på. Pizza på lunchen står på schemat och efter min långa jobbdag ska jag pallra mig hem och dricka te. Kanske plugga körkortsteori. Kanske packa upp resväskorna (ja, de har stått en vecka nu) där mitt sortiment av fina kläder finns. Kanske tvätta kläderna. Får se hur mycket ork jag har. Faktum är att man känner en himla skillnad i ork när man faktiskt rör på sig tre gånger i veckan. Jätteglad!


Update 1h senare: Just nu ligger göteborg också under vatten. Tji fick jag.

RSS 2.0