summer 2014

Idag har jag och Tove vart och solat vid stranden med cider och tomojerrykex. Hur mysigt? Såhäääääääär mysigt. Vi börjar nästan få lite färg. Man ser så pigg och frisk och fräsch ut helt plötsligt. Och förhoppningsvis drar mor och syster och jag till fina Malta om någon vecka. Hoppas det. Jag menar, kolla vad fint.

 

De första soldagarna.

Det är sånahär dagar man är glad att man inte går i gymnasiet. Var nog läxfri sommarlovet mellan ettan och tvåan, resten var kaos. Känslan av att kunna ägna en hel dag åt att göra ingenting är helt underbar. Just nu ligger jag i det 22gradiga vädret och häller i mig iskaffe. Så himla gott. 

Har hittat ett ställe i gräset där man kan få sola i bikini hyfsat ostört. Hur gött som helst. Eftersom vi bor i lägenhetsvillor så är det folk på framsidan 24/7 och man känner sig som värsta blottaren. 

Meen snart kommer syster hem, då ska vi bikea ner till affären och kirra glass.




-


Dricker corona och tuggar salta kex. En bättre fredag.

mvh arg.

Allvar nu. Det här med komplex och exponering. Det börjar gå överstyr. Instagram flödar med fräscha sallader, jordgubbsfrukostar, smoothies, nakna magar och tighta träningsbyxor. Är det bara jag som mår lite dåligt över att behöva se hur himla bra alla försöker vara varje dag? Och jag ska inte säga något egentligen, jag är själv en av de som lägger upp bilder här och var så fort jag gör någonting nyttigt eller äter sallad. Men allvarligt talat, man ska inte behöva visa upp fucking allt för alla. Och samla likes.
 
Man ska lära sig att älska sig själv. Jag försöker lära mig att älska mina enorma kärlekshandtag, min dubbelhaka (den negativa delen av min tandreglering, den kommer aldrig försvinna) och mina födelsemärken. Det tar ett tag, men tänk vad skönt när jag lärt mig acceptera dem. Man ska träna för sin egen skull, för att man själv mår bra av det, inte fan för att någon annan vill. Jag vill inte träna, hatar att träna. Och enda anledningen till att jag powerwalkar är för att mitt matsmältningssystem är lite dumt i huvet.
 
 
Så om folk kan snälla sluta lägga upp sina nakna kroppar på instagram så blir jag glad. njfnhpebfr n asså blir så arg så jag skriver osammanhängande. My apologies.
 
Och jag har flera kompisar som håller på såhär som kommer bli arga på mig nu. Bli inte ledsna, jag förstår exakt varför ni lägger upp bilder, och jag hoppas att ni förstår hur jag tänker. Ni är superfina precis som ni är.
 
Och allvarligt talat, det finns inget sexigare än någon som älskar sig själv och inte skryter med det. Som har fattat det här med att "jag är fin som jag är". Tjejer eller killar. Som stolt och avslappnat går omkring i sina underkläder utan att försöka dölja en massa. Och inte är kaxiga (viktig faktor). Jag hade varken velat vara tillsammans med någon som säger "åh kolla min fula mage" eller "åh kolla min snygga mage".

:)

Iiih! Har bestämt mig för att skaffa löshår när lönen kommer (fredag)! Asataggad. Har bara ett litet pytteproblem. Ska jag vara mörkbrunett eller solblektbrunett i sommar? Jättesvårt att bestämma ju. Ganska snyggt att ha jämnt chokladbrunt hår och solbränd hy. Men det var så längesen jag hade ljusare, kanske passar bra i det. Men det lutar mot mörkt. Åh såna problem man har.. Tragiskt. Hoppas jag har bestämt mig till på fredag. baaachalalala
 
ni får en bild på james. mitt face är inte kameraanpassat idag; har tvättid och är megasjuk.


I'm hot.

Feber och snuva. Härliga kompisar. Som tur är kom mor min till undsättning med nässpray i högsta hugg. Placerade flaskan på bordet framför mig där jag satt och kollade film och plötsligt kunde jag andas. Man ska glädjas över det lilla. 
 
Känslosam dag idag. Lite uppochner. Tröstar mig med weheartit och tumblr.

"Don't cry because it's over, smile because it happened"
 
 

Festis.

 
Känslan när man har 20minuter arbetsdag kvar och kommer på att man har ett färgglatt påskägg fyllt med godis väntandes på en hemma. Så himla bra. Tänker ligga i soffan och JD-maratona (nej inte scrubs) efter att jag solat lite.
 
Ha en go dag.
 



@work.


Jobba massa, heja heja. Jag är sjukt jädra förkyld och har skallen fylld med tuggummi känns det som. Hör ingenting  och är asseg i reaktionerna. Får nog vara hemma imorgon och vila så jag orkar resten av veckan. Tjänar ju hela 97kronor mer i timman idag så det gör ju nästan inget att jag är sjuk imorgon tänker jag. Haha. Dricka te med massa honung och mjölk och kolla tumblr och film. Låter ganska bra.

Sjuwk.

Trots att jag är förkyld, har världens huvudvärk, inget smaksinne och knappt kan hålla ögonen öppna så hasade jag mig iväg i mina vita sneakers till jobbet. "Man tjänar ju bra idag" tänker jag. En tredjedel av personalen var här.. Kul. 
 
Tur att personalrummet är fullt med godis och kakor alltså för annars hade jag slingrat mig på mage igenom korridorerna. Inte ens "fredaaag" kan peppa mig idag.
 

Sweet.

I brist på saker att skriva om får ni en bild på min samling johnnydeppfilmer. 


Lite över halvvägs är jag.. bara 21 kvar, sedan är den komplett. Han har gjort för många filmer den där mannen.

Livet som heltidsarbetande ser ganska enformigt ut, inte jätteroligt att läsa om kan jag tänka mig. Så jag skriver inget om det. Förkylningen svajar fram och tillbaka på en darrig lina över mig och närsomhelst kommer den krashlanda rakt ner här. Men än så länge håller jag mig uppe.

Ha en go tisdag, snart är det helg och påskfirande.

Skrivet för två timmar sedan..


Får jag inte lov att leva resten av mitt liv på nybakt bröd så tänker jag leva på det här. Så hiuiuiimla gott. Och mangoraja äger.

Knegar på, blev inringd på min lediga dag och nu sitter jag här.. Trött som få och sjukare än på länge. Blöder näsblod och nyser stup i kvarten. Ingen bra kombo. Men jag ska bannemig ta mig igenom den här dagen. Inte så långt kvar, hela 500spänn tjänar jag på att stanna. Helt plötsligt mår man lite bättre, haha.

Godkväll.

Idag har jag suttit vid datorn hela. dagen. lång. Ställt mig frågan flera gånger:
..upp och rör på dig förfan. sedan har jag hittat något intressant sekunden efter och fastnat en timma till.
 
Har kollat tatueringar, något avsnitt Girls, youtube, bloggar, tumblr, weheartit, träningstips, fina målningar, bästa tandblekningsmetoderna, gamla bilder på bilddagboken, you name it. Gick ut en gång och skulle promenera, men vände med vinden. Fyfasen. Sedan kladdade jag syrrans datum på armen. Ganska fint datum ändå.
 
 
Sov så gott. Ska jag iallafall göra.

Dag 103

Åh, ledig. Igår var jag och syster och mor i stan ett tag, åt lite mat och gick på bio. Så mysigt. Såg Grand Budapest Hotel och jag tänkte mest på det konstnärliga arbetet än handlingen i sig. Det var verkligen en speciell film. Orkar inte googla bilder så ni får en gif från böl-scenen i The Man Who Cried istället. Bästa jag sett.
 
 
Nu ska jag bege mig ut på en promenad i solen. Ha en fortsatt fin söndag.

Clap along.

Glad. Jag är sjukt konstigt glad idag. Skrattar typ hela tiden och är allmänt astrevlig. Fick tillochmed en femtiolapp av en äldre herre för att jag var så trevlig. Tror att det är för att det är fredag.


..firar med att premiärbära eyeliner på jobbet. Brukar bara gå med mascara annars pga. lat. Men idag så jäklarns. Eyeliner som bara den. 

Iallafall, idag verkar allt gå min väg. Ska nästan köpa en trisslott sen. Pussen.

Slösar min lön på godsaker..


Gick och köpte godis, mitt på arbetsdagen, på en torsdag. Mot alla principer, men utan tvekan det bästa beslutet jag tagit idag. Vägde mig igår och det visade sig att jag redan gått ner 3-4kilo på mitt dietbyte så tycker att jag får äta hur mycket godis som helst på påsk. 
Värt att testa hörrni, ta bort vetemjöl och se om det händer nåt :)

På min lediga helg är jag inte alls särskilt ledig. Alldeles för upptagen med att umgås och äta. Och leta resor. I maj drar vi hoppas jag!

Quick update

Myser i soffan efter jobbet med The man who cried på teven och suger på lakritsfilidutter tills det svider i gommen. Så himla mysig film. Johnny är så. snygg. sällan jag gråter i filmer men damn.
 
Sov så gott. Puss!
 


Update:
..lipade extremt och hulkade jättehögt i säkert 10 minuter.
saga undrade vadfan jag höll på med.

April, du kan va en dum sill.


Kolla in min månad. Alla dessa prickar. Inte en enda dag ledig nästan. Måndag och torsdag nästa vecka ska jag antagligen till mitt andra jobb också, och på en sommarjobbsintervju. Herregud. Får ont i huvudet bara av att titta på almanackan. (wtf trodde det stavades alme..)
 
Aja, bita ihop och tänka att man kanske inte behöver jobba så mycket i sommar om man sliter och sparar nu. Låter bra ändå. Sola och bada istället. 

Random saker.

(ni får en bild på katten min i brist på annat)

Mätt och nöjd är jag. Sitter och tuggar i mig de sista jordnötterna från lunchen och sörplar kaffe med sojamjölk i. God kombo faktiskt. 
 
Håller på att bli sjuk tror jag. Snuvig och nysig och allmänt seg. Vad göra? Äta choklad. Har bestämt att socker får vara med i min diet. Den lilla faktorn betydde mer för mig i min vardag än jag trodde.
 
Jobb hela veckorna långa. Vill plugga nuu. (Trodde aldrig jag skulle skriva den meningen) Puss.

@personalrummet


Tänkte unne mä o götte mä litte(mia skäringer) på jobbet så jag gick över till pressbyrån och blev pålurad TVÅ chokladbitar istället för en. Och nu kommer min laktosmage go nuts på mig och morra och krampa för jag inte kommer kunna hålla mig undan båda två.
Dumheter är vad det är.
 
Bara typ 2h kvar. 
-Kämpaaaa, tänk på feta lönespecar.-

Cash is king..

11 minuter är ganska lång tid extra i regn. Särskilt sånthär regn som är så lätt att dropparna bara flyger omkring helt okontrollerat. Går inte att skydda sig.
 
 
On my way to work och härliga Göteborg just nu iallafall. Gött tycker jag. Är jag ledig och hemma hela helgen så blir jag alldeles rastlös och sällskapssjuk. Hoppas några roliga är på jobbet. En kollega har tatuerat hela armen, jag var den av oss som var nervös så jag är fett taggad att få se den. Haha knäpp. Kanske är för att jag själv så gärna vill gaddas nu.
Lyssnar på Beyonce och halvligger i de tre bussätena längst bak i bussen. Luktar kikärtor och tång här. Hoppas ni får en wonderful dag. Puss.
 
 

Såhär glad.

 
God eftermiddag peepz.
(Kolla in min oproportionerliga arm, och hand. Mina underarmar borde få guldiga medaljer varje dag för att de orkar hålla uppe mina gigantiska händer.)
 
Idag iallafall, har jag beställt hem fyra Johnnyfilmer att ställa i min fina hylla. Blow, Slow Burn, Dark Shadows och 21 jump street s01. Sen researchade jag lite tattoos och lyssnade på James. Och så har jag myst runt i min grå mjukisoutfit. Dansat lite balett och så. Så glamouröst, ni anar inte. Slår Kenza dirr.
 
Nu: tonfisksallad.

Söndagstankar


Så himla bra frukost för tre timmar sedan. Kardemumma-havregrynsgröt, ingefärste och kalkonsmörgås. Ingefära är nästan min nya bästa vän. Magen är smal och i funktion för första gången på fyra år och jag är glad. Mycket pga. vete och socker också såklart. Äter inget mjukt bröd eller pasta eller något sånt och damn vad bra det går.
 
Sitter och lyssnar igenom gamla albumet "Är" av Snook och drömmer mig bort till sommaren som vanligt.. Fräknar och bruna ben, maskrosor och strandhäng.

matkoll.

Okej guys, det här med mig diet.
Jag har kollat på tre dieter: ABO-dieten (blodgruppsdieten), zodiakdieten och ayurveda.
 
ABOdieten
Blodgrupp A ska undvika rött kött, har känslig mage och bör motionera dagligen.

 
 
Om du har blodgrupp A bör du överväga att bli vegetarian eftersom en felaktig kost kan göra att du riskerar att få hjärt- och kärlsjukdomar.
Din motion bör vara yoga och meditation då övningar som inger lugn och koncentration motverkar stress.

________________________________________
 
Zodiakdieten
Jungfrun härskar över tarmsystemet. Som ett resultat av detta är det vad du äter och vilken mental attityd du intar till omvärlden som blir avgörande för din hälsa. En väl balanserad, näringsriktig kost är kanske viktigare för dig än för många andra.
 
Ät grönsaker och lätt mat. Undvik stärkelserik mat och mjölkprodukter.
 
Motionera dagligen, få fart på matsmältningen.
 
________________________________________
 
Ayurveda (indisk läkekonst)
Jag är persontyp Kapha. De brukar kunna hoppa över frukost och ska bli vegetarianer. Undvika all vete.
 
Kapha-personer bör äta varm och lätt mat framför kall och tung mat. Inled dagen med en dryck av honung, hett vatten, citronsaft och ingefära.
 
________________________________________
 
Sammanfattning: Undvik rött kött och vete, ät mjölkprodukter i små mängder och motionera dagligen. Typ ta promenader. hela. tiden.

What a bitch.

Good news: Sam Smith kommer till Bråvalla, hoppas bara jag också tar mig dit. Jag har fått ett till extrajobb på förskola. Imorgon jobbar jag bara till 13 och sedan tar jag helg. Kanske får en ny badass telefon av 3 pga. kass mottagning.
Bad news: en tant var dryg mot mig.

Gissa vilken kategori som får bestämma mitt humör. Svar: ja, andra.

Fan, vad sur jag är, klarar verkligen inte av dålig kritik, hela dagen förstörd nu D:

Ni får den här bilden igen. Bara för att jag hade lust att ge tanten denna blicken.


@ work.

 
Just idag känns livet kalas. Sitter och dricker te på jobbet, har lyckats hålla mig till dieten i hela tre dagar redan (!) och det går kanon. Märker sån skillnad redan nu.
 
Åh bästa grejen hände igår: skatteåterbäringsbeskeeeed! Dansade en mindre vacker glädjedans och skröt lite till resten av familjen om allt jag ska göra för min förmögenhet. Åka utomlands och grejer. Köpa hus och grejer. Nästan alltså. 
 
Nu: institutet och jobba klart för dagen.

RSS 2.0