På bussen hem till stan.

Att en av de roligaste veckorna i mitt liv (inspark) får lov att avlutas med Liseberg, 2kg maraboustjärnvinst, häng med nära och kära och ett köp av macbook air. Det borde inte få gå. Kärlek alltså.

Snabb update.

God afton kompisar. Idag är det torsdag och den officiella avslutningsdagen för insparken 2014. Så himla sorgligt ändå. Nu har man ju setts dygnet runt sen vi började i princip, och så tar det slut. Det avslutas iallafall fint. Avslutningsmiddag står på kvällsschemat och jag ska alldeles snart ta och göra mig lite iordning. Är så himla sugen på tomatpure. Vad händer? pms.
 
Har en lista med alla mina favvofavvolåtar. 15 stycken, och de får mig alltid på så himla bra humör. Försöker släppa att vi hade matte från 10-15 idag. Hoppas ni har det fint. Puss.
 
 

:)

Haj bojs än göls.
 
Nu tänker jag åka in till Jönköpings stora köpcenter A6 alldeles ensam. Många andra i klassen är på dryckesbrännboll men jag vill fan inte bli mer sjuk. 12 grader ute liksom. Och alkohol är ju inte direkt rätta medicinen för förkylning. Sedan ikväll blir det toga. Heja helg. Hoppas ni har det bra. Ni får tre bilder lånade från HITECH som lite färg. Vi är ju så fina i våra gula overaller.
 

De e som de e

Så kommer man till de där stilla dagarna. En hel fredag ensam i lägenheten. Vad gör man? Helt slut efter gårdagens fullmoonparty så jag orkar nästan inte röra mig. Men fasen vad kul det var. Lånar en bild från klasskompisChristoffer.
 
 
Alla lös i starka neonfärger och 90talsmusik spelades så högt att min röst var helt borta efter halva kvällen. Alltså människan som uppfann insparken borde få ett pris. Fantastisk idé.
 
Ha en fin helg nu kompisar. Tänker jag ha iallafall. Imorgon är det togaparty. Alla ska vara klädda i lakan.

nollning


Blä.

Ååh. Ligger i sängen och har gråtit fyra tårar pga den här jädra magen. Nervös? Nesch. Hata nervös.


Aw kommer jag sakna dom eller?

Det börjar lida mot sitt slut. Nu har jag lagt det mesta jag ska ta med mig till min lägenhet i en stor hög mitt i vardagsrummet. Sitter och tittar på den jättemycket, högen alltså, och funderar en hel del faktiskt. Är så himla taggad, och så nervös, och så glad, och så skräckslagen, och så bekymrad. Men mest taggad. 
 
Mina senaste dagar har sett ut såhär:
Fredag: Shopping med mamma och Maya i Stenungsund. Sedan middag och utgång i Göteborg med mina fina brudar. Så himla bra är de, hela gänget.
 
lördagen fyllde bebisida år. Hela 20 stycken år fyllde hon. Det firade vi hemma hos henne med hennes nära och kära, underbar kväll.
 
Söndag var en behövlig vilodag. Sedan upp måndag för att, redigt sliten, jobba min sista dag. (ja det var sista gången denna gången ;))
 
Tisdag och jag och min bästa Noomi trotsade vädret och spenderade dagen i Uddevalla. Lyckades att inte bli så blöta, fyndade fina lägenhetsprylar och fikade med en geting. 
 
Onsdag: OITNB och flyttgreja.

:)

God måndagmorgon. Sitter på tåget och samtidigt som regn blev till solsken, när eva dahlgrens "för att du är här" spelades i hörlurarna, insåg jag världens grej. Du är bra som du är. På riktigt. Trodde att jag hade fattat förut men det hade jag inte. Alla molnen på himlen bara försvann och jag blev alldeles tårögd.

Anyways, nu ska vi inte balla ur. Idag ska jag jobba. Igen. Trodde jag hade min sista dag förra veckan men neeej. Vi kör på en till. Fyra dagar till flytt. Sex dagar till upprop. Kaos.


Mixed emotions.

Confession.
Senaste typ två veckorna har min stackars magsäck tvingats ta hand om: thaimat x3, choklad och snickers i mängder, cola, glass, kanelbulle, pizza x4, hamburgare, en flaska vin och en herrans massa öl. 

Ser ni? Vad händer. Och jag känner mig lite som han som supersnabbt raddar upp all mat i "du är vad du äter" med andan i halsen.

Men det känns ändå som att det är ett fint och gott slut på den här eran av mitt liv. Nu fyller jag tjugo. Då börjar ett helt nytt kapitel. 

Sista arbetsdagen i göteborg avklarad. En bra sådan. Lite vemodigt förstås. Men det går över. Nu tar jag helg!


RSS 2.0